Skip Navigation Links

     Ferestre de Mansarda - Velux

Ferestrele VELUX pot fi montate pe acoperişuri cu pante intre 15-90 grade. in general, laţimea ferestrei este aleasa in funcţie de distanţa dintre capriori. La instalare se recomanda ca intre tocul ferestrei şi capriori sa ramana o distanţa totala de 4 cm pana la 6 cm, iar pe verticala distanţa totala de la fereastra la structura suport (grinzi) trebuie sa fie de 5 cm.

Rama de etanşare a ferestrei (structura exterioara din aluminiu, obligatorie pentru instalarea ferestrelor) se alege in funcţie de profilul şi grosimea materialului din care este confecţionata invelitoarea acoperişului. Puteţi alege rame de etanşare EDW pentru materiale profilate, rame de etanşare EDS pentru materiale plate şi EKW pentru variante combinate.

Ferestre de mansarda
Concepute pentru a crea un spatiu atractiv si confortabil sub acoperisul in panta. Sunt disponibile in diferite tipuri, dimensiuni si modele.

Rulouri si accesorii
O gama variata de rulouri interioare si exterioare care acopera un intreg spectru de functiuni, de la rolul pur decorativ, pana la controlul caldurii si sporirea sigurantei.

Rame de etansare
Potrivite pentru orice tip de invelitoare, asigura o instalare usoara a ferestrelor de mansarda asigurand drenarea eficienta a apei.

Dispozitive de comanda
Dispozitive manuale sau electrice de operare a ferestrelor instalate la inaltime.

Copyright © 2008 Rza Expert Construct, Toate drepturile rezervate. Skip Navigation Links