Skip Navigation Links

     Acoperis din Tigle Metalice

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta.
Pe scurt, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia.

Ai libertate deplina de alegere: culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne, trei variante de acoperire finala cu strat lucios sau mat al suprafetei, o gama larga de accesorii; toate acestea pentru un acoperis deopotriva frumos si eficient, pregatit sa protejeze generatii intregi de-acum inainte.

TIGLA METALICA LINDAB ESTE AUTENTIFICATA PE PARTEA INTERIOARA CU SIGLA COMPANIEI, ORA SI DATA PRODUCTIEI.

Avantajele tiglei metalice Lindab, pe scurt:

• pentru constructii noi sau renovari,
• otel de calitate superioara,
• greutate redusa, numai 5 kg,
• panouri debitate la comanda,
• pentru acoperisuri cu panta intre 14 si 90 de grade,
• gama completa de componente si accessorii,
• 20 de culori clasice sau moderne,
• ecologice.

Culori

Acoperisul din tigle metalice Lindab este disponibil intr-o paleta bogata de culori si nuante, cu strat final pe baza de poliester – cea mai buna solutie de acoperire de pe piata.

Protectie anticoroziva

PROTECTIE MULTISTRAT

Tiglele metalice Lindab sunt obtinute din otel zincat la cald si sunt protejate in sistem multistrat pe ambele fete, astfel ca se comporta excelent la solicitari mecanice, nu crapa si nu se sparg.
Suprafata obtinuta este neteda si nu retine praful sau alte impuritati, care sunt indepartate usor de ploaie. Astfel, acoperisul arata ca nou pe toata durata lui de viata.

Rezistenta la toate capriciile vremii.

Tiglele metalice Lindab Nordic 400 sunt optimizate pentru streasina contur si suprapuneri invizibile, imbinarile fiind 100% etanse. Profilul in relief, special conceput, confera siguranta maxima impotriva infiltratiilor.

Montaj

Datorita calitatilor deosebite, tigla metalica Lindab poate fi folosita pentru acoperisuri atat la constructii noi cat si la renovari. Durata mare de viata, reducerea costrurilor si scurtarea timpilor de executie sunt cele mai importante criterii de selectie.

Greutate scazuta

Tigla metalica Lindab are 5Kg pe metru patrat, prin urmare folosirea ei te ajuta sa faci economii la transport manipulare si chiar montaj. Daca o folosesti intr-un proiect de renovare, structura de rezistenta a constructiei va putea prelua fara probleme greutatea acoperisului.

Usor de montat

Tigla metalica Lindab se livreaza la comanda, panourile fiind taiate conform necesitatilir tale, respectand configuratia acoperisului; astfel se elimina pierderile inutile de material si se usureaza Greutate scazuta munca de montaj. Lindab iti pune de asemenea la dispozitie un pachet intreg de accesorii, suruburi si elemente de tinichigerie, toate pentru un acoperis complet.
Montajul poate fi facut de catre montatorii specializati ai partenerilor autorizati Lindab sau chiar in regie proprie, cu respectarea instructiunilor din ghidul de montaj.

Durabilitate garantata

Rezistenta tiglei metalice Lindab a fos testata in conditiile climei aspre din Scandinavia. An de an, tot mai multi utilizatori aleg Lindab pentru acoperisul casei lor pentru ca apreciaza calitatile estetice ale tiglei Lindab si isi doresc o solutie pe termen lung pentru acoperisul lor. Si pentru ca ne respectam clientii, iti oferim 15 ani garantie in cazul achizitiei unui sistem complet.

Garantie

Toate sistemele Lindab sunt garantate 15 ani. Produsele Lindab originale sunt usor de recunoscut dupa marcarea efectuata pe partea interioara. Un produs original Lindab va fi insotit intotdeauna de Certificat de Garantie.

Copyright © 2008 Rza Expert Construct, Toate drepturile rezervate. Skip Navigation Links