Skip Navigation Links

     Acoperis din Tigle Metalice - Lindab Nordic 400

Acoperire eleganta si durabila

Binecunoscutul profil al tiglei Lindab Nordic 400 confera eleganta acoperisului dumneavoastra, iar gama larga de culori, incluzand atat culori clasice cat si moderne, cu strat lucios sau mat al suprafetei, va ofera libertate deplina in alegere. Acoperisul din tigle metalice Lindab Nordic 400 satsface cele mai exigente gusturi in materie.

Un acoperis rezistent ca otelul

Rezistenta otelului este completata de aspectul clasic al tiglei pentru a obtine un acoperis durabil, estetic si elegant.
Tiglele metalice Lindab se comporta excelent la solicitari mecanice, nu crapa si nu se sparg. Otelul zincat la cald este protejat in sistemul multistrat pe ambelel fete. In final se obtine o suprafata neteda, de pe care praful si alte impuritati sunt indepartate usor de ploaie, acoperisul dumneavoastra aratand ca nou pe toata durata lui de viata.
O etapa foarte importanta in ciclul de viata al unui acoperis din tigle metalice Lindab o reprezinta montajul, dealtfel extrem de simplu cu conditia sa fie executat cu mare atentie si rigoare pentru diminuarea unor eventuale pierderi de material. Greutatea sa redusa si rigiditatea, in combinatie cu dimensiunile de pana la 6 metri ale panourilor, fac ca montajul sa fie rapid si usor.
Tiglele metalice Lindab Nordic 400 sunt optimizate pentru streasina contur si suprapuneri invizibile, imbinarile fiind 100% etanse. Profilul in relief, special conceput, confera siguranta maxima impotriva infiltratiilor.

Caracteristici tehnice

Acoperire multistrat: Poliester lucios (PE)
High Built Poliester (HBPE)
Poliester mat (MPE)
Culori: Conform paletarului Lindab
Grosime: 0.5mm
Greutate: 5 Kg/ mp
Latime utila: 1000 mm
Latime totala: 1095 mm
Inaltime totala: 60 mm

Copyright © 2008 Rza Expert Construct, Toate drepturile rezervate. Skip Navigation Links